Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η Βασιλεία των Ουρανών...

Το δημοσίευμα (από την ιστοσελίδα www.in.gr της 24-5-2011):

"Ιστορικό χαρακτήρισε το Υπουργικό Συμβούλιο της Δευτέρας (23-5-2011) ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στην ανοιχτή γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι λήφθηκαν δύσκολες αλλά κρίσιμες αποφάσεις.

Ουσιαστικά αποφασίστηκε η αποσοβιετοποίηση του κράτους και η δημιουργία ενός νέου ισχυρού οικονομικού προτύπου με χαρακτηριστικά του την εξωστρέφεια, τον δυναμισμό και την καινοτομία, τόνισε ο υπουργός".

Το δικό μου σχόλιο:

Νιώθω ανείπωτη χαρά που, με την βοήθεια των "μεγάλων δυνάμεων" (Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ευρωπαϊκής Ένωσης, Γερμανίας, Πολυεθνικών εταιρειών όλης της Υφηλίου, Διεθνούς Τραπεζικού Κατεστημένου, Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και λοιπών "δημοκρατικών δυνάμεων"), αλλά και με την πεφωτισμένη καθοδήγηση πολιτικών ανδρών με όραμα, όπως ο Γιωργάκης Παπανδρέου και ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης,  καταφέραμε επιτέλους να διώξουμε από την Ελλάδα μας τους...μπολσεβίκους!!! Μα πώς δεν τους είχαμε πάρει χαμπάρι τόσες δεκαετίες; Πλαστήρας, Παπάγος, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Γεώργιος Παπανδρέου, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Σημίτης και Κωστάκης Καραμανλής ήταν, απ' ότι φαίνεται, κρυπτοκομμουνιστές που είχαν σοβιετοποιήσει το ελληνικό κράτος... Κι εμείς, χωρίς να το έχουμε καταλάβει, δουλεύαμε για το μεγαλείο των Σοβιέτ κι αντί για προϊσταμένους, είχαμε τους κομμισάριους του Κόμματος ανάμεσα μας!!! Ευτυχώς, όμως, που στη ζωή μας εμφανίστηκαν αυτοί οι "κολοσσοί" της πολιτικής, ο Γιωργάκης Παπανδρέου, με τον ακούραστο υπουργό του, τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη, που μας έβγαλαν από την πλάνη μας κι επιτέλους είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε με βήμα ταχύ στην αποσοβιετοποίηση του κράτους μας και τη δημιουργία ενός "νέου ισχυρού οικονομικού προτύπου με χαρακτηριστικά του την εξωστρέφεια, τον δυναμισμό και την καινοτομία"!!!

Υ.Γ.  Ας με συγχωρήσει ο μεγάλος ηγέτης μας, Γιωργάκης Παπανδρέου, που εγώ ο "πτωχός τω πνεύματι" νόμιζα ότι απλά ξεπουλάμε τα πάντα στις ντόπιες και ξένες μεγάλες επιχειρήσεις και Τράπεζες, εξαθλιώνοντας τον λαό και υποθηκεύοντας το μέλλον του για δεκαετίες!... Αλλά έτσι είναι... Τι να σκεφτεί ένας άφρων, όπως η αφεντιά μου; Διότι, όπως φαίνεται, εμείς οι "πτωχοί τω πνεύματι" έχουμε κληρονομήσει ΜΟΝΟ την Βασιλεία των Ουρανών, αφού είναι πια βέβαιο ότι την Επίγεια Βασιλεία είναι άλλοι που την έχουνε καβαντζώσει προ πολλού!...





2 σχόλια:

  1. Και που τη σοβιετοποίηση την είχε προωθήσει το ίδιο κόμμα πριν δύο δεκαετίες και ο πατέρας του πρωθυπουργού.
    Οσο για το ισχυρό οικονομικό πρότυπο, στη γωνία είναι και περιμένει να ξεπεράσουμε την πτώχευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε Δημήτριε, για την ανάλυση και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το ιστολόγιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή