Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Οψόμεθα...

Το δημοσίευμα (από το www.in.gr της 16-6-2011):

«Είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε όρθιοι. Η χώρα θα βρει το δρόμο της. Δεν θα υπάρξει το παραμικρό κενό» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας την παραίτηση του κ. Νασιώκα.

«Δεν υπηρετούμε την πατρίδα αποχωρούντες. Την υπηρετούμε από εδώ, που μας έστειλε ο λαός», υπογράμμισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, με παρέμβασή του αμέσως μετά τη δήλωση παραίτησης του Έκτορα Νασιώκα.

«Είμαστε δεσμευμένοι απέναντι στον λαό μέχρι τις προσεχείς εκλογές να εκτελούμε τις εντολές του» τόνισε με έμφαση ο κ. Κακλαμάνης.

Το δικό μου σχόλιο:

Έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Λοβέρδος! Δεν θα υπάρξει το παραμικρό κενό! Το μόνο κενό που σίγουρα υπάρχει είναι το κενό αέρος στον εγκέφαλο των ηγετών των δυο "κομμάτων εξουσίας"! Οι οποίοι, για μιαν ακόμα φορά, αποδείχτηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, όπως είχε πολλές φορές την ευκαιρία να διαπιστώσει ο ελληνικός λαός τους τελευταίους μήνες... Δυστυχώς, η εικόνα του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι τσακώνονταν χθες από τα τηλεοπτικά κανάλια για το ποιος είχε την πατρότητα της ιδέας για την κυβέρνηση συνεργασίας, είναι κάτι που ξεπερνά και την πιο νοσηρή ανθρώπινη φαντασία...

Όσον αφορά στο σχόλιο του κ. Κακλαμάνη τώρα... Προσωπικά, κ. Κακλαμάνη, ΔΕΝ θυμάμαι να σας έδωσα ποτέ με την ψήφο μου την εντολή να ακολουθήσετε αυτή την πολιτική... Για την ακρίβεια, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως ΔΕΝ σας έδωσα ποτέ τέτοια εντολή! Κι επειδή μιλάω με άλλους πολίτες (σε αντίθεση με εσάς που έχετε προ πολλού χάσει την επαφή με τον λαό...), σας διαβεβαιώ ότι ούτε εκείνοι σας έδωσαν την εντολή να τους κόψετε μισθούς και συντάξεις, να τους αφαιρέσετε ΟΛΑ τα εργασιακά δικαιώματα, να ξεπουλήσετε τη δημόσια περιουσία και όλα αυτά τα εξόχως "σοσιαλιστικά" που κάνετε εδώ και ενάμισι χρόνο! Ο λαός, κ. Κακλαμάνη, σας εξέλεξε για να εφαρμόσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που του είχατε παρουσιάσει και διαφημίσει προεκλογικά... Τότε που "υπήρχαν τα λεφτά", τότε που θα πατάσσατε τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή, τότε που θα εισπράττατε ένας Θεός ξέρει πόσα δισεκατομμύρια ευρώ από ληξιπρόθεσμες οφειλές, τότε που θα δίνατε αυξήσεις στους εργαζόμενους και τόσα άλλα που ούτε οι ίδιοι πλέον θυμάστε ότι είχατε υποσχεθεί! Κι εσείς, όχι μόνο δεν το εφαρμόσατε ποτέ αυτό το πρόγραμμα, αλλά κάνατε και τα ακριβώς αντίθετα! Οπότε, πρέπει προφανώς να έχετε απύθμενο θράσος για να έρχεστε σήμερα και να λέτε ότι "είσαστε δεσμευμένοι απέναντι στον λαό μέχρι τις προσεχείς εκλογές να εκτελείτε τις εντολές του"! Όμως, θα λάβετε κι εσείς την απάντηση που σας αρμόζει, όταν κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα της κάλπης... Τότε θα μάθουμε όλοι πώς αντιδρά αυτός ο λαός όταν διαπιστώσει ότι κάποιοι προσπαθούν να τον εξαπατήσουν μπροστά στα μάτια του! Οψόμεθα...

1 σχόλιο:

  1. Τι μιλάς για νοσηρή φαντασία? Νοσηρά δεν είναι όλα όσα ζούμε, σε πολλά επίπεδα και από πολλές απόψεις? Νοσηρή οικονομία, νοσηρή και αμφίβολη θεραπεία, νοσηρόι γιατροί, νοσηρό περιβάλλον, νοσηρό πολιτικό σύστημα, δεν θα απο-νοσήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή